Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensoep recept
Pompoensoep recept

Pompoensoep


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


De pompoen in kleine stukjes snijden (zaden eruit).
Ui fruiten in boter, als deze die glazig is, de aardappel (in blokjes) en de wortel (in plakjes) toevoegen.

Voeg de kippenbouillon toe en dan de stukjes pompoen.
De prei en lente-ui toevoegen, alsook alle kruiden.
Als je de kruiden vers kunt kopen is dat natuurlijk lekkerder dan gedroogd. Het geheel een half uurtje laten pruttelen. Met
een staafmixer de soep pureren tot een glad mengsel en op smaak maken met peper en zout.
In de kommen stukjes geitenkaas of Boursin leggen.
De soep erop schenken en smikkelen.

Serveersuggesties

Je kunt in plaats van kaas ook een bakje spekjes toevoegen, is ook lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven