Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoenpannenkoeken recept
Pompoenpannenkoeken recept

Pompoenpannenkoeken


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Maak de pompoen schoon en kook ze gaar. Klop de eieren los en meng ze door de fijngemaakte pompoen.
Voeg dan de vanille toe.
Hierna al roerende het bakmeel met kaneel en zout en vervolgens de rozijntjes, melk en de suiker.
Even proeven. Eventueel iets meer suiker erbij doen.
Het beslag mag niet te dun zijn,
in dat geval iets meer bakmeel toevoegen.
Bak van het beslag in olie pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.

Allergenen Informatie

Voor dit pompoenpannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pompoenpannenkoeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies

  • Vanille essence is chemisch, vanille extract is de pure vorm, wel heel duur, maar echt vele malen smakelijker.
    Dora gaf dit recept op 27 oktober 2014 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk!
    Petra gaf dit recept op 14 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Zeer lekker en rap te maken!
    Marjolien gaf dit recept op 15 november 2011 4 uit 5 sterren
  • Deze pannenkoeken zijn echt lekker.
    Monpet gaf dit recept op 5 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven