Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddestoelen in room met  sjalotten en toast recept
Paddestoelen in room met  sjalotten en toast recept

Paddestoelen in room met sjalotten en toast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paddestoelen grondig schoon. Snijd het eekhoorntjesbrood in plakjes, halveer eventueel de cantharellen. Was de lente-uitjes en snijd ze in ringen. Pel en snipper de sjalotten. Verhit de boter in de pan. Bak de paddestoelen gedurende 5 minuten goudbruin. Schep ze regelmatig om. Voeg de sjalotten en de lente-uitjes toe en fruit ze kort mee. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Roer de maizena en de room tot een glad mengsel. Voeg dit bij de paddestoelen en breng het geheel aan de kook. Laat 2 minuten sudderen en breng de ragout op smaak. Was de majoraan, pluk de blaadjes en bewaar een paar voor de garnering. Doe de overige blaadjes bij de ragout. Snijd het geroosterde brood diagonaal door. Was de sla en schud hem droog. Verdeel de sla samen met het brood over 4 borden. Verdeel ook de ragout over de borden. Schaaf de kaas dun en strooi hem over de ragou. Garneer tenslotte met majoraan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paddestoelen in room met sjalotten en toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven