Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marij's Pompoensoep recept
Marij's Pompoensoep recept

Marij's Pompoensoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voorbereiding Snijd de pompoen in blokjes, snipper de ui en de tenen knoflook. De paprika's eveneens in kleine blokjes snijden (zonder de zaadlijsten) Doe de olijfolie in een soeppan en bak de groenten even aan. Laat dit vervolgens ca. 20 minuten zachtjes smoren. Doe het geheel in een blender en laat 1 minuut pureren en giet dit mengsel weer terug in de soeppan. Giet er een liter water bij en breng aan de kook. Voeg wanneer de soep kookt de 3 goudkipbouillon (verkruimelen) erbij en roer goed door. Laat de soep vervolgens zachtjes een vijftal minuten sudderen, terwijl u er 2 eetlepels gedroogde tomaten met mascarpone (uit een potje) en de room aan toe voegt. Breng verder op smaak met de peper en het zout. Serveertips: Serveer met een droge witte Chardonnay en geroosterd zonnebloempitbrood met kruidenboter. Laat het u smaken! Bron: Eigen recept!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marij's pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven