Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Herfstschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels en wortels in blikjes snijden en koken, kan in 1 pan. Prei in stukjes van 10 centimeter snijden en dan in lange smalle reepjes maken.
Champignons in vieren snijden.
Rookworst in schuine plakken snijden.
Bamivlees in olie bakken, dan prei en de champignons erbij en roerbakken. Hierbij de rookworst, tomatenpuree, uitgelekte bruine bonen, wortels en aardappels doen. Goed omroeren en op smaak brengen met de sambal en ketjap.

Allergenen Informatie

Voor dit herfstschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven