Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfstsalade met hertenbiefstukjes en spinazie recept
Herfstsalade met hertenbiefstukjes en spinazie recept

Herfstsalade met hertenbiefstukjes en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de mosterd door de azijn, voeg geleidelijk en al roerend de walnotenolie toe. Roer de honing door de dressing en breng op smaak. Was de appels en snijd ze in dunne plakjes. Besprenkel de appel met het citroensap. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukken rose. Veeg de paddestoelen schoon. Verwarm de dressing tot deze lauwwarm is. Snijd de biefstukken in plakken en verdeel ze met de appel en de paddestoelen over de sla en spinazie. Schenk de lauwe dressing, net voor het uitserveren, over de salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit herfstsalade met hertenbiefstukjes en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven