Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfstsalade met champignons, ui en gerookte spekreepjes recept
Herfstsalade met champignons, ui en gerookte spekreepjes recept

Herfstsalade met champignons, ui en gerookte spekreepjes


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Borstel de champignons schoon en snijdt in plakjes. Snij de ui in partjes.
Bak de spekjes knapperig, haal ze met een schuimspaan uit de pan en bak in het vet de gesneden uitjes en champignons gaar.
Meng de olie met de azijn en voeg naar smaak peper (niet te flauw met de peper) toe.
Doe de spekjes terug in de pan en warm nog even mee door.
Verdeel de sla over 4 bordjes, en verdeel hierna de nog warme champignons, uitjes en spekjes erover. Schenk de dressing van olie en azijn er door. Garneer met de pijnboompitten en rasp de parmezaanse kaas boven de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit herfstsalade met champignons, ui en gerookte spekreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven