Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfstcake recept
Herfstcake recept

Herfstcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter (op kamertemperatuur) mengen met al de ingrediėnten. Verdeel over 2 langwerpige bakblikken. Plaats in een voorverwarmde oven en bak de cake 30 minuten op 200°C. Verlaag de temperatuur tot 180°C. en bak nog 10 minuten verder.

Serveersuggesties

Je kan de bakblikken bekleden met bakpapier, dan komt de cake zeer mooi uit de vorm en moet je ze niet insmeren met boter.

Allergenen Informatie

Voor dit herfstcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Herfstcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ga het nu eens uitproberen! Laat nog iets weten of het gelukt is!
    Nicole gaf dit recept op 28 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven