Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken vis met asperges recept
Gebakken vis met asperges recept

Gebakken vis met asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de asperges in een pan met ruim kokend water en wat zout in ca. 20 minuten beetgaar. Wrijf de visfilets in met citroensap, zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit 50 gram boter in een koekenpan en bak de visfilets in ca. 9 minuten goudbruin en gaar, keer ze halverwege. Bereid de maggi-saus voor asperges volgens de aanwijzingen, maar roer 25 gram boter, creme fraiche en basilicum door de saus. Garneer met extra basilicum. Lekker met gebakken aardappelen en veldsla!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken vis met asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven