Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusilli met asperges en broccoli recept
Fusilli met asperges en broccoli recept

Fusilli met asperges en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de fusilli beetgaar Schil de asperges, snijd 4 cm van het houtige uiteinde af en snijd ze in stukjes van 3 cm. Smelt de helft van de boter in een braadpan. Schep de asperges, broccoli, het sinaasappelsap en de rasp erdoor en smoor de groente afgedekt in ongeveer 8 minuten gaar. Bereid de maggi-saus met de rest van de boter volgens de aanwijzingen en roer de saus door de asperges. Schep de pasta in 4 diepe borden en verdeel de groente met saus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fusilli met asperges en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven