Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergeschotel met geraspte kaas recept
Aspergeschotel met geraspte kaas recept

Aspergeschotel met geraspte kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pan met ruim water en zout aan de kook brengen. De schoongemaakte asperges in ca. 10 minuten beetgaar koken. Intussen de oven voorverwarmen op 200 graden C. of gasovenstand 4. Kaas raspen. In pan boter smelten. In vergiet de asperges laten uitlekken. Asperges naast elkaar in de ovenschaal leggen. Boter erover schenken zodat alle asperges ermee bedekt zijn. Bestrooien met peper en kaas. In midden van de oven aspergeschotel in ca. 20 minuten gaar en goudbruin laten worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aspergeschotel met geraspte kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven