Schouderkarbonade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de in een steelpan in water, neem de pan van het vuur en laat de 1 uur wellen.
  2. Roer in een kom de met , mosterd en tot een marinade.
  3. Bestrooi de karbonades met en wentel ze door de marinade.
  4. Laat ze afgedekt 2 uur in de ijskast marineren.
  5. Keer het vlees enkele keren tijdens het marineren.
  6. Laat de uitlekken.
  7. Schil de en snijd ze in blokjes.
  8. Kook de volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  9. Bekleed een bakplaat met alu-folie en leg de karbonades erop.
  10. Verwarm de ovengrill voor.
  11. Plaats de bakplaat 12 cm onder de grill.
  12. Grill de karbonades 10 minuten aan beide kanten.
  13. Schep de appelblokjes, en door de .
  14. Bestrooi de karbonades met en serveer het gerecht met de .
25
25
25

Variaties op Schouderkarbonade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Schouderkarbonade
VariatieAantalGang
Schouderkarbonade met ui en champignons1Vlees
Hongaarse Goulash met schouderkarbonade, groene paprika , tomaten en tijm1Streekgerechten
Schouderkarbonade met paprikasaus1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
490 kcal
24%1960 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
65 g.
25%260 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Schouderkarbonade