Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Plank
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Doe de aspergeschillen in een pan en schenk er een halve liter kokend water op en laat dit 10 minuten trekken.
  2. Zeef de aspergebouillon, vang het vocht op.
  3. Verwarm de oven op 200 graden C.
  4. Leg de aspergestukken in een kookpan en schenk de aspergebouillon erop en kook de 5 minuten voor.
  5. Leg de met de ruwe kant naar boven op een plank en bestrooi ze met zout en een deel van het groen.
  6. Leg op elke scholfilet een plak .
  7. Neem de uit het kookvocht, bewaar het vocht en verdeel ze per 3 stuks over de .
  8. Rol de filets op en steek ze vast met een cocktailprikker.
  9. Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal.
  10. Los het bouillontablet op in 1 dl aspergevocht en roer de crème fraiche, de en de erdoor.
  11. Schenk de saus over de visrolletjes.
  12. Zet de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  13. Verdeel de schol over 2 verwarmde borden.
  14. Breng de saus op smaak met wat peper en met de rest van de en lepel deze over de rolletjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
100 kcal
5%400 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Scholrolletjes met zalm en asperges in dilleroomsaus
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Scholrolletjes met zalm en asperges in dilleroomsaus