Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomeraardbeiensaus recept
Zomeraardbeiensaus recept

Zomeraardbeiensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de aardbeien in de blender of keukenmachine. Schenk de puree in een pan en roer het water, citroensap, de citoenrasp en de suiker erdoor. Verwarm al roerend het mengsel op laag vuur tot de suiker is opgelost. Breng het mengsel aan de kook en kook het onder af en toe roeren nog 5 minuten op laag vuur. Leng de arrowroot in een kommetje aan met 1 eetlepel koud water. Voeg geleidelijk het arrowroot papje aan de warme aardbeienpuree toe en roer goed. Warm de saus al roerend zachtjes door tot hij kookt en iets bindt, Serveer warm.

Allergenen Informatie

Voor dit zomeraardbeiensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven