Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoetzure saus recept
Zoetzure saus recept

Zoetzure saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de peper in twee en kuis hem. Steek hem in kokend water gedurende 3 4 min. Laten uitlekken en afkoelen en schillen. Daarvan 60 gram gebruiken en in kleine stukjes snijden. Schil de appel, haal het klokkenhuis eruit en snijd eveneens in kleine stukjes. In een pan, de appel, de peper, water, de suiker en de azijn laten koken gedurende 10 min.

Allergenen Informatie

Voor dit zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven