Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete SatÚsaus recept
Zoete SatÚsaus recept

Zoete SatÚsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak een kom doe daar 3 eetlepels ketchup en 2 theelepels azijn en 2 eetlepels pindakaas in. Roer dat goed door elkaar. Als dat goed door elkaar geroerd is, doe je 2,5 theelepels sambal bij en 3 eetlepel ketjap. Als dat goed door elkaar geroerd is schep je het mengsel in een pan en verwarm het op een rustige vuurtje. Waneer het begint te koken/borrelen doe je daar 4 eetlepel suiker bij.
Laat het dan nog rustig 4 min op het vuur staan.
Dan kunt u het severen.

U kunt het severen op tafel met chips of stokbrood of kaasblokjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete satÚsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven