Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte wijnsaus recept
Witte wijnsaus recept

Witte wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren met de dooiers en de suiker tot een luchtig en schuimig geheel. Plaats de kom in een warm waterbad en voeg onder voortdurend kloppen met een garde beetje bij beetje de wijn en het citroensap toe tot een gebonden saus is ontstaan. Roer de rasp door de saus. Gebruik deze saus warm of laat hem afkoelen. Serveer hem dan koud en warm hem niet meer op. Klop hem na het afkoelen nog even een keer door met een garde.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven