Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Warme Chinese currysaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breng 450 cc water aan de kook, met daarin de 2 bouillon blokjes, voeg het currypoeder toe als het kookt, roer even rond en bind met de lepel ma´zena opgelost in 50cc water, blijf roeren tijdens het toevoegen, tot een mooie binding is verkregen.

Gebruik onmiddellijk, deze saus kan niet worden ingevroren !

Serveersuggesties

Dit is een zeer hartige currysaus, op waterbasis, uitermate geschikt voor loempia's, en vergelijkbaar met de saus vanuit het Chinese restaurant. Voor een zachtere saus kan je eventueel wat room toevoegen, wat de saus meer geschikt maakt voor kip met rijst en een romige curry.

Allergenen Informatie

Voor dit warme chinese currysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven