Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Walnotenkaassaus recept
Walnotenkaassaus recept

Walnotenkaassaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Het mengsel doorverwarmen maar niet bruin laten worden. Voeg de melk in een keer toe en breng het geheel aan de kook. Op restwarmte doorverwarmen tot een gladde saus ontstaat. Laat nu de kaas smelten in de hete saus maar blijf roeren. Maak de saus af op smaak met zout, bouillonpoeder en peper. Hak nu de walnoten fijn. Roer de walnoten juist voor het opdienen door de saus. (i.v.m. verkleuren van de saus en om te voorkomen dat de noten zacht worden).

Allergenen Informatie

Voor dit walnotenkaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven