Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visbouillon recept
Visbouillon recept

Visbouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vis schoon onder koud stromend water. Zet ze daarna op met koud water. Laat dit aan de kook komen. Als het bijna kookt komt er “schuim” op het water; schep dit schuim zorgvuldig weg totdat er geen nieuw schuim meer ontstaat. Voeg de overige ingrediënten toe en laat alles een half uurtje trekken, tegen de kook aan. Zet het vuur uit en laat alles in de bouillon afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit visbouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven