Uienkwark
- Nederland
- Sauzen en marinades
- 6 portie(s)
- 15 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 200 milliliter crème fraiche
- 250 milliliter volle kwark
- 4 eetlepels geroosterde uitjes
- zout
- peper
- suiker
Bereidingswijze
Meng de crème fraîche met de kwark en roer de knoflook en de geroosterde uitjes erdoorheen. Breng op smaak met zout, peper en suiker.
Serveersuggesties
Lekker bij een grillspies van de bbq.
Allergenen Informatie
Voor dit uienkwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Sauzen en marinades
- Uienkwark