Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uien-saus recept
Uien-saus recept

Uien-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de uien-saus 1/4 liter Spaanse-saus. Hak de uien fijn. Smelt de boter in een koekenpan en fruit hierin de uien met de suiker goudbruin. Voeg de wijnazijn toe en laat het 2 minuten meewarmen. Roer de bouillon en laurier erdoor. Laat het mengsel op matig vuur inkoken tot de helft over blijft. Verwijder het laurierblad. Roer het mengsel door de Spaanse-saus en verwarm het. Breng het op smaak met zout en peper. Lekker met vis - niertjes - lever - haarwild - tam konijn - gehakt - hamburger - lamsvlees - rundvlees.

Allergenen Informatie

Voor dit uien-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven