Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise zoete Chilisaus recept
Thaise zoete Chilisaus recept

Thaise zoete Chilisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe water en koriander met het water in een pan en kook het 5 minuten.
Neem van het vuur en laat het 20 minuten afgedekt trekken en afkoelen.
Hak knoflook, zout en chilipepers grof in de mixer.
Zeef de koriandervloeistof en bewaar 175 milliliter van het vocht.
Voeg azijn, suiker, sereh en knoflookmengsel toe en laat het op laag vuur sudderen tot het voor de helft is ingekookt.

Serveersuggesties

U maakt de saus heter door meer pepers te gebruiken en zoeter door de hoeveelheid suiker te verhogen. Bewaar in een gesloten pot in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise zoete chilisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven