Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise woksaus recept
Thaise woksaus recept

Thaise woksaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de gemberwortel en snipper hem ragfijn. Eveneens de knoflookteentjes. Verhit de sesamolie in een pan en bak de gember en knoflook even aan. Temper het vuur. Voeg alle overige ingrediŽnten toe, roer goed door en laat met de deksel op de pan 15 minuutjes garen. Gebruik zelfgemaakte kippenbouillon of gevogeltefond of bouillon van een blokje. Los tot slot het aardappelmeel op in een beetje koud water en bind de saus lichtjes hiermee.

Serveersuggesties

Voeg deze saus toe aan je roerbakvlees en/of roerbakgroenten. Serveer daar mie, mihoen, noedels of rijst bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise woksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven