Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapenade van geroosterde paprika en peper recept
Tapenade van geroosterde paprika en peper recept

Tapenade van geroosterde paprika en peper


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Rooster de paprika's, de amandelen, de knoflook en de tomaten in een voorverwarmde oven. De paprika's 35 minuten, de knoflook en de tomaten 14-1 8 minuten en de amandelen 8 minuten. Verwijder na het roosteren alle velletjes en de zaadlijsten Hak de geroosterde ingrediŽnten zeer fijn en meng ze met de olie. Breng de tapenade op smaak met de koriander, de rode peper en wat zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tapenade van geroosterde paprika en peper recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven