Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Srirachasaus recept
Srirachasaus recept

Srirachasaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng de ingredienten en zet ze afgedekt 1 nacht weg om de smaken te laten mengen.
Doe de massa in een steelpan en kook dit gedurende 6 minuten op laag vuur.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur en pureer het dan in de mixer tot een glad mengsel.
Druk het door een fijne zeef.
Overbrengen in een afsluitbare fles en bewaren in de koelkast.
Enkele weken houdbaar.

Serveersuggesties

Mix 1 deel mayonaise met 1/4 deel sriracha en een snufje zeezout. Gebruik het op alles waar u ook mayonaise op gebruikt.

Allergenen Informatie

Voor dit srirachasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven