Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse knoflooksaus recept
Spaanse knoflooksaus recept

Spaanse knoflooksaus


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Stamp de knoflookteentjes in een vijzel met een beetje zout tot zich een zeer fijne pasta vormt. Voeg vervolgens een beetje citroensap toe en meng dit goed. Doe vervolgens, al roerend met een heel klein straaltje de olie erbij. Dit vergt enige oefening. Sommige mensen vinden deze saus dik genoeg en gaan deze dan binden met nog wat gekookte aardappel. Dit is echter een kwestie van smaak. Zorg er wel voor dat de knoflook vers is, zeker niet uitgedroogd en de olie van goede kwaliteit. Deze saus laat zich goed combineren met salades met aardappel, met alle soorten vis (koud of warm) maar ook met bijvoorbeeld slakken.

Allergenen Informatie

Voor dit spaanse knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven