Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saus met salie en rode ui recept
Saus met salie en rode ui recept

Saus met salie en rode ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt 25 gram boter in een koekenpan en fruit de ui zachtjes ca. 10 minuten. Haal de pan van het vuur, zet apart en houd warm. Breng intussen in een pan de resterende boter, de bloem, melk, bouillon en eventueel het limoensap onder voortdurend kloppen langzaam aan de kook, tot de saus indikt. Laat al roerende 3.5 minuten zachtjes pruttelen. Roer de gefruite ui en fijngehakte salie erdoor en warm al roerend langzaam door. Voeg zout en peper toe en seveer warm. Lekker bij gebakken of gebraden kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saus met salie en rode ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven