Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Satésaus pittig recept
Satésaus pittig recept

Satésaus pittig


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de gesnipperde ui (niet te fijn snipperen) in een beetje boter. Als de ui lichtbruin ziet, drie eetlepels pindakaas erbij doen. Roeren totdat er een egale massa ontstaat. Daarna flink ketjap, beetje maggi en een schepje sambal erbij doen. Roeren totdat alles door de pindakaas is opgenomen. Dan melk er beetje bij beetje bijvoegen en blijven roeren. Op smaak maken met ketjap.

Serveersuggesties

Calvé pindakaas is het lekkerste, maar ook het duurste. Daarom combineer ik het altijd met een goedkopere pindakaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit satésaus pittig recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven