Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Satésaus recept
Satésaus recept

Satésaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stamp de gula jawa fijn in een vijzel. Doe alle ingrediënten in een klein steelpannetje. Zet op een matig vuur. Roer zolang, dat de melk volledig door de pindakaas is opgenomen en er een glad papje ontstaat. Wanneer de saus te dik is nog wat melk toevoegen. De saus kan naar believen pittiger of milder worden gemaakt door de hoeveelheid sambal te variëren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit satésaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven