Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Satésaus recept
Satésaus recept

Satésaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olie in een pan op een laag vuur. Snipper de uitjes fijn en fruit ze even aan. Teentjes knoflook er bij en daarna de ketoenbar bolletjes fijn maken en toevoegen. Voeg de melk, de Javaanse suiker en de ketjap toe. Als alles een beetje warm wordt (niet koken) de pindakaas er bij tot het genoeg is ingedikt.

Serveersuggesties

Ieder heeft een eigen uitgesproken smaak daarom is het nodig om af en toe te proeven om te kijken of je er wat meer of minder van de ingredienten bij moet doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit satésaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven