Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambalpoeder recept
Sambalpoeder recept

Sambalpoeder


Ingrediënten


Bereidingswijze


Met behulp van een koffiemolen, kunt u zelf uw eigen sambalpoeder maken die meer pit zal hebben dan de poeder uit de winkel doordat u zelf het aantal hete pepers kunt toevoegen wat u wilt en niet teveel hoeft te gebruiken als smaakmaker dus uiteindelijk doet u erg lang met deze poeder (wel bewaren in een luchtdichte bewaar pot:bij blokker verkopen ze deze voor een redelijke prijs) U doet beetje voor beetje in de koffiemolen en maalt alle pepers klein en zorg dat u bij het malen al de pepers met elkaar vermengt. Zorg dat u tijdens het malen wel plastic handschoenen aan heeft en niet in ogen wrijven.

Allergenen Informatie

Voor dit sambalpoeder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven