Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige guacamole recept
Romige guacamole recept

Romige guacamole


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de avocado's doormidden en haal met een lepel de pit eruit.
Schrap vervolgens het vruchtvlees uit de schil.
Stamp dit met een vork of mix het met een staafmixer tot een pap.
Doe daar naar smaak alle kruiden bij en de sap van een limoen plus de creme fraiche naar smaak. Snijd de ui, augurk en tomaat in zeer kleine blokjes en voeg deze toe.

Heerlijk bij torilla's/taco's of als dip bij torilla chips.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige guacamole recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven