Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige groene saus met hamreepjes recept
Romige groene saus met hamreepjes recept

Romige groene saus met hamreepjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snipper de ui. Snijd de sla in smalle reepjes. Stroop de tijmblaadjes af. Verhit in een sauspan de olijfolie en fruit hierin de ui en de tijmblaadjes. Schep de sla in de pan en stoof de sla 5 minuten. Voeg de doperwtjes en bouillon toe (onverdund) en kook zachtjes 10 minuten. Schep een paar lepels doperwten uit de pan. Pureer de rest van de saus, roer 2 eetlepels room bij de maizena en verdun het met de rest van de room. Roer het roompapje, de achtergehouden erwtjes en hamreepjes bij de groentesaus. Verwarm de saus al roerend tot tegen de kook aan. Voeg eventueel wat warm water toe als de saus te dik is. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Verdeel de spaghetti over de borden (2 vowassenen en 2 kinderen) en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige groene saus met hamreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven