Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode wijnsaus recept
Rode wijnsaus recept

Rode wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rode wijn in 10 minuten totdat het volume is verminderd. Roer in een kommetje een scheutje rode wijn door de tomatenpuree. Voeg de vleesfond en het tomatenpuree toe aan de kokende rode wijn. Laat samen nog zeker 1 5 minuten zachtjes koken. Voeg de suiker toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg als laatste een vleugje kaneel toe. Laat de saus eerst helemaal afkoelen. Als hij dan nog te waterig is, voeg dan allesbinder toe tot de gewenste dikte. De saus is het lekkerst als hij een dag van te voren is gemaakt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven