Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode wijn saus recept
Rode wijn saus recept

Rode wijn saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak met 1 deciliter water en het dobbelsteentje runderbouillon (die eigenlijk voor 2 drciliter water is ja) bouillon.
Snijd de ui fijn en fruit aan in de roomboter.
Doe de spekjes of restje vlees in stukjes of bacon erbij.
Schenk de port erbij en voeg de halve theelepel knoflookpasta toe kook op hoog vuur even flink door...
Schep eventueel een eetlepel vleesfond erbij.
Doe een eetlepel bieslook er door.

Allergenen Informatie

Voor dit rode wijn saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven