Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode vruchtensaus recept
Rode vruchtensaus recept

Rode vruchtensaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breng de kersensap (houd 5 eetlepels apart) met de suiker aan de kook
Roer de 5 eetlepels kersensap met de ma´zena glad en meng het mengsel door het kokende kersensap.
Kook ca. 2 minuten op laag vuur. Roer er 750 gram diepvriesfruit doorheen en laat afkoelen.
Lekker bij pudding of bij vanille tulband (zie recept) met slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode vruchtensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven