Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode portsaus recept
Rode portsaus recept

Rode portsaus


Ingrediënten


27

Bereidingswijze


Breng de port met fond aan de kook. Voeg al roerend de creme fraiche toe. Laat het geheel iets inkoken. Bak vlees naar keuze gaar en bruin en neem het vlees uit de pan. Schenk het portmengsel bij het achter gebleven bakvet en laat het even uitbruisen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode portsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rode portsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg makkelijk en lekker.
    Maarten gaf dit recept op 4 januari 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven