Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode pepertjessaus recept
Rode pepertjessaus recept

Rode pepertjessaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de stukken rode peper en de azijn in een kom en laat alles onder af en toe doorroeren tenminste 8 uur staan. Laat de stukken peper uitlekken en vang de azijn op. Pureer de stukken rode peper met 3 eetlepels van de opgevangen azijn en het teentje knoflook in een foodprocessor of andere keukenmachine. Doe de peperpuree in een kommetje en roer er beetje bij beetje de olie door tot een vrij dikke saus is ontstaan. Maak de saus op smaak met wat zout. Geef deze saus bij gebakken of gestoofd vlees of gevogelte of bij visgerechten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode pepertjessaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven