Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarberschutney recept
Rabarberschutney recept

Rabarberschutney


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng alles in een kleine steelpan aan de kook, onder af en toe roeren.
Zet het vuur laag, dek de pan af en laat de chutney sudderen tot de rabarber en de ui zacht zijn in 20 minuten.
Laat de chutney dan nog iets inkoken, vul de schone potten ermee, draai de deksels goed dicht en laat de chutney helemaal afkoelen.
Hij wordt lekkerder als je hem een poos laat staan, maar kan ook direct gebruikt worden.

Serveersuggesties

Lekker bij elk soort gevogelte of vlees.

Allergenen Informatie

Voor dit rabarberschutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven