Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimenpuree recept
Pruimenpuree recept

Pruimenpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de pruimen in de rode wijn. Was 1 citroen zorgvuldig en snijd er 1/4 deel van het gele deel van de schil af. Kook de pruimen in het weekvocht met de citroenschil en de pijpkaneel in ca. een half uur op een matig vuur gaar. Verwijder de citroenschil en de pijpkaneel en wrijf de pruimen door een zeef. Roer er tenslotte de suiker door.

Allergenen Informatie

Voor dit pruimenpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven