

Pruimen- en abrikozensaus
Ingrediënten
- 125 gram gedroogde, gewelde pruimen zonder pit
- 125 gram gedroogde abrikozen
- handjevol grote rozijnen
- 0,25 liter rode wijn (of thee)
- 1 sinaasappel
- 2 zakjes vanillesuiker
- 0,5 theelepel koekkruiden
Bereidingswijze
Serveersuggesties
Heb je geen koekkruiden hak of maal enkele speculaasjes fijn.
De saus gebruiken door de yoghurt, kwark, vanillevla etc. Of geef het apart bij bolletjes ijs.
Meer Recepten
- Pruimenchutney1 portie
1 uur
vandenoetelaar - Pruimen-Gembersaus4 porties
30 minuten
bettyvandijk - Pruimenpuree4 porties
40 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit pruimen- en abrikozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Sauzen en marinades
- Pruimen- en abrikozensaus