Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provencaalse marinade (bbq) recept
Provencaalse marinade (bbq) recept

Provencaalse marinade (bbq)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de helft van de sinaasappelschil en pers de sinaasappel uit. Meng het sap met het zout en sinaasappelschil en voeg dan alle kruiden toe en olie en azijn. Voeg peper naar smaak toe.

Serveersuggesties

De marinadetijd is hier niet meegerekend. Marinade voor vlees. Laat het vlees minstens 3 a 4 uur hierin marineren en tijdens het grillen kun je het vlees zo nu en dan met de marinade inkwasten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provencaalse marinade (bbq) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven