Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige vissaus recept
Pittige vissaus recept

Pittige vissaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf ui en pepertje en knoflook wat fijn en fruit dit alles in de olie. Voeg dan de ketjap en citroensap toe, even doorroeren en direkt van het vuur halen. Saus over gebakken vis gieten.

Serveersuggesties

Indien je van zeer pittig houdt, de zaadjes van het pepertje niet verwijderen. Op de Antillen worden de zaadjes ook meegebakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige vissaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven