Pindasaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. in steelpan doen (liefst teflon bekleding).
  2. Dit op een klein vuurtje verwarmen.
  3. Daarna er bij doen tot dat het een gebonden saus wordt!
  4. Op smaak brengen, met , en ketjap!
25
25
25

Variaties op Pindasaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pindasaus
VariatieAantalGang
Pindasaus19Sauzen en marinades
Snelle pindasaus2Sauzen en marinades
Sate met pindasaus2Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pindakaas is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Pindasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 3 recensies
RESET

Mijn dank voor de toegekende ster! Groetjes Ans
ansterhaar 26 oktober 2013
Warme pindakaas dus zo'n beetje
captain-Cooke 18 oktober 2013
Dus jouw helft van het recept is dus warme pindakaas met ketjap!? Lonnie krijgt spontaan een hartaanval als hij dit leest.
Mark 18 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
18 kcal
0%144 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pindasaus