Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pesto tappenade recept
Pesto tappenade recept

Pesto tappenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en hak deze grof. Pureer de knoflook, olijven, de pijnboompitten en basilicumblaadjes met de keukenmachine. Meng de kaas erdoor. Tijdens het mengen de olie in een dun straaltje toevoegen. Blijf mengen tot een smeu´ge dikke saus ontstaat. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pesto tappenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven