Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pepparrotscrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de room stijf. Niet zoeten! Voeg de philadelphiakaas of de zure room toe. Roer de pepparrot erdoorheen. Klaar!

Pepparrot is gewoon de Zweedse benaming voor mierikswortel.

Serveersuggesties

Je kan deze bereiding zo romig of sterk maken als je wil. De Zweden eten dit bij gerookte vlees of vis. Ze eten er graag grote scheppen van dus maken ze het met veel room. Het is een soort dipsausje.

Allergenen Informatie

Voor dit pepparrotscrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven