Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika salsa recept
Paprika salsa recept

Paprika salsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de rode paprika's op een bakplaat en laat ze ca 6 tot 8 minuten of tot de schil zwart is. Laat de paprika's afkoelen en verwijder de schil. Doe de paprika's in een keukenmachine samen met een scheutje olijfolie en een scheutje wijnazijn en pureer tot een soort pasta. Bewaar de salsa in een luchtdichte doos in de koelkast. OP deze manier kun je hem ongeveer 2 tot zelfs 3 weken bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprika salsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven