Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Papaya-paprikasaus recept
Papaya-paprikasaus recept

Papaya-paprikasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de papaya's, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Doe de papaya's met sjalotjes, paprika, suiker, zout en azijn in een steelpan en voeg 2 deciliter water toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat hem zonder deksel op laag vuur zachtjes 30 minuten pruttelen. Laat de saus afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit papaya-paprikasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Papaya-paprikasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Waar eet je deze saus bij?
    Elza gaf dit recept op 9 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven