Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangsitsaus recept
Pangsitsaus recept

Pangsitsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De suiker even branden in een pan, maar niet laten aanbranden. 2 kopjes water toevoegen en koken totdat de suiker is opgelost. Gember en lombok toevoegen, even doorkoken en afmaken met ketchup, ketjap, zout, peper, bouillonpoeder en azijn. Binden met allesbinder en serveren waar u het maar lekker bij zou kunnen vinden.

Allergenen Informatie

Voor dit pangsitsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pangsitsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke saus bij de pangsit en makkelijk te maken. Ik geef het 4.5 sterren. Carla
    Bezoeker gaf dit recept op 20 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven